A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Виноградівської міської ради

Організація "ДЖУРА - 2023"

Дата: 10.05.2023 13:51
Кількість переглядів: 19

Нарада з організації та проведення дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)

    25 квітня 2023 року проведено нараду з керівниками гуртків "Джура" закладів освіти Виноградівської громади, на якій мова йшла про Всеукраїнську дитячо-юнацьку військово-патріотичну гру "Сокіл" ("Джура").  

      З вітальним словом та побажанням успіхів колегам-освітянам виступила Галина Чабрун,  начальник відділу освіти Виноградівської міської ради. Галина Василівна наголосила на важливості гри, як основного засобу громадянської освіти молоді та необхідності посилення військово-патріотичного виховання в закладах освіти в умовах сьогодення.

  

   Методист Центру позашкільної роботи з дітьми Валентина Немеш розповіла про особливості проведення в 2023 році етапів гри „Джура”, висвітлила важливі організаційні питання, озвучила орієнтовний перелік змагань і конкурсів, у якому будуть враховуватись рекомендації Закарпатського обласного штабу гри.

    Учасниками наради було прийнято рішення об’єднувати зусилля задля успішної реалізації цієї гри, яка розвиває дух і силу, і — що найважливіше — виховує справжніх патріотів.


« повернутися

Вхід для адміністратора