A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Виноградівської міської ради

День знань 2022. Привітання.

Дата: 01.09.2022 00:00
Кількість переглядів: 146

ДОРОГІ УЧНІ! ШАНОВНІ ВЧИТЕЛІ ТА БАТЬКИ!

Знову ранок першого вересневого дня повниться мелодійними звуками шкільного дзвоника. Знову вулиці міст і сіл розквітають від дитячого щебету, юнацьких посмішок та чарівної хуртовини осінніх айстр. Ностальгічні погляди дорослих, душевний щем, смуток і радість – переплелися разом. Це наш край, наша держава зустрічають День знань — справжнє всенародне свято мудрості, доброти і людяності, свято змін, свято позитивного розвитку, свято пізнання нового та невідомого.
Усі шляхи цього дня ведуть до школи. Розпочинається новий навчальний рік, який завжди означає відкриття нової, осяйної і часто нелегкої дороги – дороги до знань, до нових звершень. З усією теплотою серця цього дня висловлюємо слова подяки за щоденну напружену, титанічну працю вчителям, які не тільки щедро діляться своїми знаннями, а й виховують молод
е покоління свідомих громадян, справжніх патріотів своєї держави.

             Сьогоднішній день  особливо урочистий та хвилюючий для першокласників – вони стають на нелегкий, але цікавий і захоплюючий шлях до пізнання, нових звершень та самостійного життя! Бажаю вам успіхів! Та пам’ятайте: усі перешкоди долаються силою знань, а ваша жага до навчання є запорукою гідного майбутнього!

             Важливим буде цей навчальний рік і для одинадцятикласників. За цей час вам необхідно визначитися у виборі життєвих орієнтирів, які стануть надійною опорою для подальшого особистісного самовдосконалення та розвитку .

           Особливим є цей день і для батьків. Адже вони разом з вами проживають дні і роки шкільного життя,  радіють вашим успіхам, переймаються невдачами. Тож цінуйте їхню любов і підтримку.

          Дорога освітянська громадо! Продзвеніла веселкова карусель теплого літа. 1 вересня знову зібрало нас у рідному колі.
Нехай цьогорічний  першовересень  буде  сонячним,  несе добрий  настрій  у кожну школу,  кожну родину!

 

З повагою

Відділ освіти, молоді та спорту Виноградівської міської ради.


« повернутися

Вхід для адміністратора