A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Виноградівської міської ради

Відкриті торги, продукти харчування. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі.

Дата: 25.10.2021 16:13
Кількість переглядів: 89

 СКЛАДЕНА ТАБЛИЦЯ ДАНИХ ДЛЯ ПЕРЕГЛЯДУ

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі - ДК 021:2015: 03210000-6 Зернові культури та картопля (картопля, горох сухий)
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі - ДК 021:2015: 03220000-9 Овочі, фрукти та горіхи (Банани, Апельсини, Лимони, Мандарини, Яблука, Капуста, Морква, Огірки свіжі, Помідори, Цибуля, Часник, Буряк)
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі - ДК 021:2015 - 15110000-2 «М’ясо» (Свинина та яловичина охолоджена, філе куряче охолоджене, гомілка куряча охолоджена, крило куряче охолоджене)
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі - ДК 021:2015: 15220000-6 Риба, рибне філе та інше м’ясо риби морожені (Риба (хек) свіжоморожена, Рибне філе хека свіжоморожене)
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі - ДК 021:2015: 15320000-7 Фруктові та овочеві соки (сік натуральний)
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі - ДК 021:2015: 15330000-0 Оброблені фрукти та овочі (Заправка для борщу, Горошок (конс.), Квасоля (конс.), Кукурудза (конс.), Огірки (конс.), Томатна паста, Повидло, Ізюм, Сухофрукти)
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі - ДК 021:2015: 15510000-6 Молоко та вершки (Молоко питне пастеризоване, молоко згущене)
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі - ДК 021:2015: 15530000-2 Вершкове масло (Масло вершкове)
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі - ДК 021:2015: 15540000-5 Сирні продукти (Сир твердий, Сир кисломолочний)
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі - ДК 021:2015: 15550000-8: Молочні продукти різні (Сметана, Кефір, Йогурт)
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі - ДК 021:2015: 15610000-7: Продукція борошномельно-круп'яної промисловості (Борошно пшеничне вищого ґатунку, Борошно кукурудзяне, Крупа кукурудзяна, Крупа гречана (гречка), Рис, Крупа манна, Крупа перлова, Вівсяні пластівці, Крупа пшенична, Пшоно, Крупа ячнева, Булгур)
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі - ДК 021:2015: 15810000-9 — Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби (хліб цільнозерновий з пшеничного борошна, хліб житній, хліб житньо-пшеничний, булочка здобна, кнедлик)
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі - ДК 021:2015: 15850000-1 Макаронні вироби (макарони, торгоня, вермішель)
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі - ДК 021:2015: 03220000-9 Овочі, фрукти та горіхи (Банани, Апельсини, Лимони, Яблука, Капуста, Морква, Цибуля, Буряк)
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі - ДК 021:2015: 15610000-7: Продукція борошномельно - круп'яної промисловості (Борошно пшеничне вищого ґатунку, Крупа кукурудзяна, Рис, Крупа манна, Крупа перлова, Крупа ячнева, Булгур)
   
   
   
   
   

 


« повернутися

Вхід для адміністратора