A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Виноградівської міської ради

Позитивні результати ЗНО 2020/2021

Дата: 18.08.2021 12:49
Кількість переглядів: 72

       

      11 серпня 2021 року у присутності керівників закладів освіти, батьків та вчителів відбулося нагородження випускників Виноградівської міської територіальної громади, які отримали за результатами зовнішнього незалежного оцінювання у 2021 році найкращі результати, а саме від 190 до 200 балів.

     Привітали обдаровану молодь із максимальною кількістю балів, висловили слова подяки, а також щирі вітання з нагоди вступу до вищих навчальних закладів заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Віталій Любка, виконуючий обов’язки начальника відділу освіти, молоді та спорту Виноградівської міської ради Галина Чабрун та директор комунальної установи «Центр з обслуговування закладів освіти» Виноградівської міської ради Закарпатської області Юрій Свищо.

       Кращі випускники Виноградівської міської територіальної громади, а це – 20 учнів отримали подяки різного рівня та сертифікати на грошові винагороди у сумі 3.000 грн. за кожен предмет.

        Відділом освіти, молоді та спорту спільно із керівниками закладів освіти проведено значну роботу в організації ЗНО-2021 для створення максимально комфортних умов учасникам зовнішнього незалежного оцінювання задля досягнення ними найкращих результатів.

       У вітальному слові очільник освіти Галина Чабрун наголосила вчергове, що присутні випускники є найкращими і вони є гордістю Виноградівщини.

            Галина Василівна зазначила: «Ви показали відмінні результати і це лише перший впевнений крок в успішне майбутнє. Хочу, щоб вам вдалося реалізувати свої мрії і домогтися успіху». Також подякувала їм за наполегливу працю, побажала досягнення висот та щасливої життєвої дороги.

            Успіхів вам, дорогі випускники!



« повернутися

Вхід для адміністратора